Aliuta: "Moldovan s-a purtat urat cu mine, m-a trimis acasa in timpul cantonamentului!"

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Ianuarie 2009, 15:34
Aliuta: "Moldovan s-a purtat urat cu mine, m-a trimis acasa in timpul cantonamentului!"
Marian Aliuta se afla intr-o situatie groaznica pentru un fotbalist: a fost trimis acasa de Moldovan in timpul pregatirii de iarna si este liber sa plece de la Vaslui pentru suma de 100.000 de euro.

"Am vorbit cu Moldovan si Porumboiu si mi-au comunicat ca nu mai fac parte din lot. A fost foarte urat din partea lui Moldovan, pentru ca m-a trimis acasa la mijlocul cantonamentului. M-am simtit penibil, tot el imi spusese inainte sa plecam in Portugalia ca se va baza pe mine. Cred ca mi se trage de la discutiile dure pe care le-am avut in toamna. Mi-au spus ca pentru 100.000 de euro pot pleca la orice formatie. Cine sa mai dea pe mine atatia bani la 31 de ani?", a spus Aliuta pentru Newsin.

Fostul fotbalist al Stelei spune ca renununta si la restantele pe care le are de primit de la Porumboiu, doar sa fie lasat liber sa semneze cu alta echipa.
"Eu vreau sa ma lase jucator liber. Renunt si la banii restanti pe patru luni, dar sa fiu jucator liber. Daca nu imi voi gasi echipa, pe 1 februarie o sa ma prezint la antrenamente. Eu am contract cu ei, sunt obligati sa ma primeasca la pregatirile primei echipe. Sper sa ma inteleg cu ei pana la urma si sa plec de la Vaslui. Imi voi depune maine la Liga o hartie cum ca ei au renuntat la mine fara acordul meu, pentru ca ma astept sa zica apoi ca nu m-am prezentat la pregatiri" a incheiat acesta.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies