Alexe, gata sa PLECE de la Dinamo! Are oferte din cel mai atractiv campionat al momentului! Doua echipe se bat pe el: "Mi-as dori sa schimb ceva!"

Autor: Sport.ro
Marti 14 Mai 2013, 10:21

	Alexe, gata sa PLECE de la Dinamo! Are oferte din cel mai atractiv campionat al momentului! Doua echipe se bat pe el: "Mi-as dori sa schimb ceva!"

►Cea mai puternica finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, miercuri 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro

Marius Alexe spune ca e de 13 ani la Dinamo si e timpul pentru o schimbare. Doua echipe din Bundesliga vor sa-i obtina semnatura. Dar Negoita nu e hotarat sa renunte la el.

"Sunt de 13 ani la Dinamo, normal ca mi-as dori sa schimb ceva, sa merg intr-un campionat puternic. Am invatat multe in ultimii ani, pot face fata intr-o liga din Vest", spune Alexe saptamana trecuta.

El are doua oferte importante din Bundesliga, campionatul care da finala Champions League. Eintrakt Frankfurt si Werder Bremen sunt cele doua echipe care urmaresc transferul atacantului care mai este dorit de Laurentiu Reghecampf la Steaua, anunta Digi.

Dar Negoita il roaga pe Alexe sa mai ramana un an pentru a contribui la proiectul New Dinamo, in care este unul dintre lideri. "Alexe este un jucator extrem de important pentru noi. Normal ca mi-ar placea sa mai stea macar un an la noi ca sa punem in practica proiectul pe care ni l-am propus, dar daca va dori sa plece nu ne vom putea opune", a spus Negoita la finalul meciului cu Steaua.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT