Dinu si Dinamo, o relatie imposibila! "Nu-i inteleg pe unii care saboteaza echipa, de ce fac asta?" Dupa 47 de ani Dinu e considerat spion:

Autor: Sport.ro
Marti 14 Mai 2013, 07:35

	Dinu si Dinamo, o relatie imposibila! "Nu-i inteleg pe unii care saboteaza echipa, de ce fac asta?" Dupa 47 de ani Dinu e considerat spion:

►Cea mai puternica finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, miercuri 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro

Cornel Dinu nu se mai intelege cu Negoita. S-a schimbat conducerea la Dinamo, iar patronul vrea sa scape de oamenii cei mai vechi in club. Primul pe lista lui Negoita este Cornel Dinu, cel mai vechi om de la club in acest moment.

Dupa 47 de ani la Dinamo, Dinu nu mai e pe placul conducerii. Cu mici perioade in care nu a stat langa echipa in aproape jumatate de secol, "Procurorul" va fi indepartat in vara, scrie Gazeta Sporturilor.

El este acuzat, neoficial, ca saboteaza echipa. Dinu e vazut ca un spion in club, un om care saboteaza Dinamo. Dupa paste, acelasi ziar scria ca jucatorii sunt nemultumiti ca au fost certati de patron. Apoi Negoita a replicat, cu trimitere la "Procuror":

"Nu-i inteleg pe unii care sunt platiti de club si fac unele chestii, saboteaza Dinamo pur si simplu. Totdeauna au existat mai multe tabere aici, dadea in presa informatii exagerate sau false. Vor exista restructurari".

Dinu nu este strain de contre si discutii. Ultima data l-a atacat chiar si pe Negoita, iar dupa meciul cu Steaua l-a facut praf si pe Stratila: "Este o rusine pentru cei care s-au schimbat vreodata in vestiarul lui Dinamo", spunea el dupa meci, la DigiSport.

Ieri, acelasi veteran al clubului spunea:

"Sper sa fi fost doar o ratacire sau un sarpe care i-a suflat la ureche, sau sa fie o rautate preconceputa impotriva unor oameni ce vor binele lui Dinamo. Si nu poţi tipa la jucatori inainte de Ceahlaul ca nu vor mai vedea nici un ban, apoi sa spui ca ai 30 de fotbalisti care vor veni la vara", erau cuvintele lui Cornel Dinu.

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT