Alexandru Albu, OUT de la Rapid? Răspunsul lui Dan Șucu după escapada de la Iași

alexandru albu dan sucu Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Februarie 2024, 09:06
Data actualizarii: Joi 29 Februarie 2024, 09:08

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a lămurit situațiile lui Alexandru Albu și Andrei Borza, jucătorii care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași, de sâmbătă, scor 1-3.

După eșecul de sâmbătă, Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși într-un club de noapte din Iași. Rapid a decis să îi amendeze pe cei doi și să îi excludă din lot pentru partida cu UTA Arad (4-1), de miercuri seară.

Dan Șucu: "Albu și Borza au plătit pentru greșeala lor"

După meciul cu UTA, antrenorul Cristiano Bergodi a anunțat că Albu și Borza vor reveni în lotul primei echipe. Dan Șucu spune și el că nu este cazul să "tăiem capul nimănui" și consideră că este o lecție pentru cei doi.

"Ei au primit o amendă din partea clubului, ceea ce mi se pare cât se poate de normal. Ei au plătit pentru greșeala respectivă. În ceea ce privește clipa în care se reîntorc în sânul echipei, este decizia domnului Bergodi.

Nu cred că va dura mult. Eu cred că e lecție clară și n-avem niciun fel de motiv de a merge mai departe. Nu tăiem capul nimănui, nu e cazul", a spus Dan Șucu, la plecarea de la stadion.

Întrebat dacă după incidentul de la Iași a decis să nu îi mai prelungească înțelegerea lui Alexandru Albu, scadentă în vară, Dan Șucu a răspuns: "Întrebați colegii care se ocupă".

  • Aflat la Rapid din vara anului 2021, Albu mai are contract până în iunie 2024. Înaintea incidentului de la Iași, conducerea giuleștenilor anunța că se află în negocieri cu mijlocașul pentru prelungirea înțelegerii.

Cristiano Bergodi: "Albu și Borza revin la echipă"

După meciul cu UTA Arad, Cristiano Bergodi a anunțat că Alexandru Albu și Andrei Borza vor reveni de joi la programul primei echipe.

"De mâine revin la echipă, am hotărât așa. Au stat afară la acest meci, au luat amendă și am zis că nu sunt interlopi și au intrat din nou în lot. Sunt doi jucători care au greșit și gata, nu mai discutăm.

Și-au învățat lecția, unul dintre ei a spus că i-a fost rușine de echipă și de mine. Încă o dată spun că și-au învățat lecția. Un copil de 18 ani, dar și Albu și-a cerut iertare", a spus Cristiano Bergodi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!