Liga 1

Alex Mitriță s-a despărțit de Al Ahli! Unde ar putea ajunge mijlocașul de bandă

Alex Mitriță și-a anunțat despărțirea de Al Ahli!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 16:06
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 16:34

Mijlocașul de bandă s-a despărțit de clubul din Arabia Saudită și va reveni la New York City FC, club de unde fusese împrumutat în toamna lui 2020.

Împrumutul lui Mitriță ar fi trebuit să se încheie pe 30 iunie 2022, însă cele două părți au convenit să rupă înțelegerea mai devreme.

„Mulțumesc, Al Ahli, pentru experiență! A fost o plăcere să joc pentru tine și îți doresc să toate cele bune. Sunt recunoscător pentru tot sprijinul pe care l-am primit de la suporteri, ați fost minunați. Vă mulțumesc și vă urez succes”, a scris Alex Mitriță pe contul său de Instagram.

Mitriță, dorit la Universitatea Craiova

Nu este exclus ca motivul din spatele despărții lui Mitriță de Al Ahli să fie o revenire a fotbalistului la Universitatea Craiova, lucru despre care s-a vorbit în ultima perioadă.

„E aproape imposibilă această mutare, pentru că acolo sunt mai multe probleme. E vorba despre clubul din Arabia Saudită, cu care Alex are contract.

Chiar dacă își reziliază, el trebuie să meargă la New York. Alex își dorește, noi ne dorim, dar e greu, însă nu se știe niciodată ce se întâmplă în viitor”, spunea Mihai Rotaru, la începutul acestei luni, la Pro X.

7 milioane de euro este cota de piață a lui Mitriță, potrivit transfermarkt.com

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies