Alex Ionita Liga 1 Rapid Liga 1

Alex Ioniță, criticat dur după ce a fost suspendat din nou de Agenţia Naţională Anti-Doping: „Unii nu învață nimic!”

Alexandru Ioniță II (27 ani) a fost suspendat din nou de ANAD, la un an de la sancțiunea primită pe când îmbrăca tricoul Astrei Giurgiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 22:05
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 22:10

Fostbalistul rapidului este acuzat că nu a respectat toate restricțiile care îi puseseră împuse în perioada în care a fost suspendat.

Basarab Panduru, fostul „secund” al lui Reghecampf la Universitatea Craiova, l-a taxat dur pe Ioniță pentru noua suspendare.

„Suspendarea nu e din cale afară de drastică, urmează să expire pe 15 iulie, când începe campionatul. Nu a participat la niciun joc amical, probabil nu va participa la primul, al doilea meci (n.r. - din Liga 1), dar de pe 15 poate să joace.

Calci întruna pe bec, calci mereu, nu-mi zice că dacă ai călcat a doua oară, nu calci a treia, unii nu invaţă nimic. Toată lumea greşeşte, dar unii greşeşc într-una fără nicio problemă.

Bine, şi el a cam plătit cu vârf și îndesat, să stai un an de zile nu e fără vârf şi îndesat, dar va face acelaşi lucru, că el e acelaşi”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Ioniță a revenit în toamna anului trecut la Rapid, după șapte ani

La 7 septembrie, Alexandru Ioniţă şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. El se afla la gruparea campioană din ianuarie 2018, dar în această perioadă a fost împrumutat la Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu.

Pe 30 septembrie 2020, Ioniţă era suspendat pentru doping pentru un an. Sancţiunea, primită în cazul de dopaj în care a fost implicat alături de foştii săi colegi de la Astra Giurgiu, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto, după ce au efectuat o terapie IV Drip cu vitamine, s-a încheiat la 30 septembrie 2021. 

Modifică setările cookies