Alex Ionita II Agentia Nationala Anti-Doping Rapid Superliga

Alex Ioniță, suspendat din nou de Agenția Anti-Doping! Jucătorul Rapidului a încălcat interdicția inițială 

Alexandru Ioniță II (27 ani) a fost suspendat din nou, la un an de la sancțiunea primită în perioada în care activa la Astra Giurgiu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 18:47
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 18:49

Jucătorul Rapidului a jucat în 22 de meciuri în sezonul trecut, după ce a revenit după suspendarea primită din partea Agenției Naționale Anti-Doping, după ce a fost prins dopându-se alături de Fatai și Takayki. În sancțiunile impuse, Ioniță nu avea voie să se pregătească în vreun club afiliat Federației Române de Fotbal. 

Alex Ioniță, suspendat din nou de Agenția Anti-Doping!

Cu toate astea, jucătorul a încălcat această sancțiune și a fost din nou suspendat, după ce ANAD a strâns probe împotriva sa, conform cărora s-ar fi pregătit la stadionul Dinamo în perioada suspendării, informează GSP. Alexandru Ioniță s-ar fi antrenat alături de Constantin Niculae, tatăl lui Marius Niculae, la stadionul Dinamo, încălcând astfel interdicția inițială primită. 

Suspendarea primită este valabilă până pe 15 iulie, data la care va începe Liga 1, însă giuleștenii nu se vor putea baza pe el în primele meciuri, care sunt de-a dreptul solicitante. Rapid are unul dintre cele mai dificile programe din startul campionatului. 

Alex Ioniță nu a participat la vreun meci din luna mai, odată cu încheierea sezonului precedent, iar în meciurile amicale ale echipei nu a putut fi folosit. Astfel, neavând o pregătire adecvată, Ioniță nu va fi folosit, cel mai probabil, în primele etape, care sunt cu CFR Cluj și FCSB. 

Deși a contestat decizia, Ioniță nu a primit încă un răspuns, iar perioada de suspendare i se apropie de final. Adrian Mutu nu l-a folosit pe jucător în niciuna dintre partidele de pregătire din Austria, acolo unde s-a deplasat și antrenat alături de echipă, fără să poată juca însă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!