Alerta inainte de Steaua - Dinamo! "Pe Ghencea e o atmosfera mai tare decat pe Arena Nationala!" Avertisment pentru 'caini':

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Februarie 2014, 17:18

	Alerta inainte de Steaua - Dinamo! "Pe Ghencea e o atmosfera mai tare decat pe Arena Nationala!" Avertisment pentru 'caini':

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania

Dinamo a fost aproape de un titlu ultima data cand Urziceni a campionatul. Se intampla in 2009, cand Dinamo termina pe trei un clasament in care a fost si lider, insa a esuat pe final.

Astazi, Dinamo pleaca de la un alt nivel in derby: Steaua are obiectiv clar sa ia titlul, este lider si campioana en-titre. Dinamo are patron nou, este in reconstructie si nu are o echipa din care sa se remarce numele grele.

"Voi fi la meci. Va fi un meci greu pentru Dinamo. Steaua e o echipa foarte buna acolo. Dar am incredere pentru ca este un derby si baietii se vor motiva foarte bine. Steaua a luat ce a fost mai bun din Romania de la an la an si au ajuns la acest nivel acum. Le-am spus dinamovistilor ca este o atmosfera puternica in Ghencea. Vin multi si fac o atmosfera puternica, mai tare decat pe Arena Nationala pentru ca e altfel de acustica cu tribune apropiate. Dinamo, dupa ce a pierdut campionatul acela in ultima etapa cu Urziceni, nu a mai facut investitii asa mari", a spus dinamovistul Marius Alexe, citat de Dolce.

Alexe are 24 de ani si a plecat in vara de la Dinamo, sub forma de imprumut la Sassuolo. Intelegerea sa cu italienii expira in vara lui 2014.

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies