Becali nu e interesat de meciul cu Dinamo: "Are alte probleme acum!" Cand poate iesi patronul Stelei de la inchisoare!

Becali nu e interesat de meciul cu Dinamo: "Are alte probleme acum!" Cand poate iesi patronul Stelei de la inchisoare!

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Avocatii lui Gigi Becali pregatesc recursul la Curtea de Apel Constanta, dupa decizia Tribunalului de a nu-i intrerupe pedeapsa patronului Stelei pentru tratament. Ieri, Becali a mers la Spitalul din Constanta pentru un set de analize. "S-a simtit rau", a declarat Bogdan Vlad pentru Ring.

"Nu pot nici sa va confirm, nici sa va infirm daca domnul Becali a fost azi (n.r. - ieri) la spital. Am vorbit cu domnul Becali mai devreme. Nu era in spital, era la penitenciar, dar... sa vedem: trebuie operat! Asa spun medicii, ca trebuie operat. Se simte rau", spune Vlad. 

Mai exista si varianta operatiei sub paza pentru Becali.  "Nu am discutat cu domnul Becali problema asta. Nici nu s-a pus in termenii acestia in discutiile cu dansul. Dar principiul este urmatorul: domnul Becali este singurul care dispune de starea de sanatate a dansului. Deci nu stiu si nici nu incerc sa va raspund (n.r.- daca va accepta sa se opereze sub paza sau nu)".

Patronul Stelei urma sa iasa la munca, insa starea de sanatate nu ii permite asta. Becali nu poate beneficia de gratiere pe motive de munca intelectuala cum s-a intamplat in trecut cu Adrian Nastase, pentru ca nu a scris nicio carte. "Din cate stiu eu, domnul Becali nu a scris nicio carte. Am tras speranta sa mergem la munca. Cand ar fi trebuit sa mergem la munca s-a agravat starea de sanatate, problema cu boala, a intervenit solutia la instanta, sa vedem ce se va intampla. Sa speram ca dupa ce-l opereaza va putea sa mearga si la munca".

"Daca ne raportam la pedeapsa de trei ani si jumatate, cat are domnul Becali de executat, daca nu munceste, poate sa execute doua treimi din pedeapsa, iar daca munceste, trebuie sa execute doar jumatate. Daca se va opera si va putea sa iasa si la munca, in principiu, pe 20 mai se implineste un an. Faceti calculul cand ar putea iesi...", a mai spus Vlad. 

Becali nu mai e atat de interesat de meciul Stelei cu Dinamo, desi e cel mai important meci din an pentru toata suflarea stelista. 

"Eu sunt dinamovist, iar dansul este stelist. Va dati seama ca nu discutam, desi dansul stie ca sunt dinamovist. Dar, acum, domnul Becali are alte probleme: libertatea, sanatatea, dorul de familie. Sunt alte ganduri care-i vin in minte si sufletul ii e in alta directie. Nu-l mai intereseaza fotbalul".

"Eu tin cu Dinamo, dar nu sunt microbist. Nu conteaza rezultatul pentru mine. La meciul asta nu ma duc. Din solidaritate cu domnul Becali, nu mai merg la meciurile Stelei pana nu-l pune in libertate. Cand il va pune in libertate, voi merge la meci impreuna cu dansul. Pana atunci, din solidaritate, ca si domnul Becali, voi vedea meciurile... la televizor", a incheiat avocatul lui Becali in Ring. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies