MM Stoica Helmut Duckadam Superliga Mihai Stoica

MM Stoica, pus la zid: ”Mă deranjează aroganțele pe care le are. Ne mai pricepem și alții la fotbal”

Helmut Duckadam l-a taxat dur pe Mihai Stoica, după declarațiile date de acesta la adresa lui Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 14:55
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 14:58

Managerul general al FCSB l-a atacat pe noul selecționer al României recent, printr-o declarație legată de jocul echipei FCSB cu antrenorul de 43 de ani la ”cârmă”. 

Duckadam a avut o declarație tăioasă la adresa oficialului vicecampioanei: ”Mă deranjează aroganțele pe care le are la adresa altora”, a spus, printre altele, fostul portar.

„Cu Edi nu am stat de vorbă față în față de pe vremea când era secundul lui Ilie Stan la Steaua. Nici măcar la telefon. Mi-a mai trimis unele mesaje la care am răspuns, dar nu suntem prieteni, chiar dacă mi-aș dori asta. Nu am insistat, sunt mai retras, iar el poate nu a avut curajul să mă abordeze.

Am ținut cu el pentru că îmi place să cred că țin cu dreptatea. Mi-a plăcut că are personalitate. De asa ceva este nevoie la naționala și la FCSB. Poate la FCSB a greșit și el. Poate din prea multă personalitate nu a încercat să comunice cu Gigi cum era nevoie. Aici a greșit.

Duckadam, săgeți către MM Stoica: ”Nu am fost prieteni și nu vom fi vreodată”

Mai departe, despărțirea a fost civilizată, Nu s-a cramponat la o gramadă de bani. Pe care chiar i-ar fi meritat. A dat dovadă de demnitate.

Acum, nu vreau război, dar spun de domnul Mihai Stoica... Nu am fost prieteni și nu vom fi vreodată. L-am apreciat pentru că știe mult fotbal, este enciclopedie, dar nu a fost fair-play față de Edi. Să spui așa ceva după ce ai lucrat cu el și când Edi era in tratative cu FRF, e urît.

Se putea abține, dar a vrut să-i facă pe plac patronului. Așa se întâmplă acolo. Am fost și eu acolo 10 ani știu cum este. Mie însă, în 10 ani Gigi Becali nu mi-a spus vreodată ce să vorbesc la televizor, în condițiile în care acest om m-a ajutat enorm în viață.

Nu l-am atacat vreodată, dar nici nu mă voi abține să spun ce cred eu. Am, alături de familie, o viață liniștită și datorită domnului Becali.

Înțeleg de ce face MM asta, dar mă deranjează totuși aroganțele pe care le are la adresa altora. El nu este singurul om de pe aici și nu cred că este ok ca el să creadă că are mereu dreptate. Ne mai pricepem și alții la fotbal”, a spus Helmut Duckadam, pentru Radio Gold FM.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!