Adrian Mititelu, mesaj amplu despre reținerea lui Victor Pițurcă: ”Mi-a fost dușman. Asta îmi doresc”

Adrian Mititelu FCU Craiova reținere victor piturca Victor Piturca Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 23:07
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 23:07

Adrian Mititelu a postat un mesaj amplu pe contul său de Facebook despre situația lui Victor Pițurcă, reținut de procurorii DNA în cursul zilei de luni.

Chiar dacă cei doi au avut mai multe conflicte în spațiul public, Mititelu speră ca fostul selecționer să fie judecat în libertate. 

Pițurcă a fost reținut de DNA, fiind acuzat într-un dosar care vizează achiziții realizate în timpul pandemiei.

Adrian Mititelu: ”Sincer, asta îmi doresc”

”După sănătate, libertatea este cel mai de preț dar al vieții, din păcate asta când nu o mai ai! Noaptea asta, Victor Pițurcă și-o petrece la Centrul de Detenție București! Nu-i ușor pentru un om de 67 de ani, nu-i ușor pentru familie, apropiați, etc. 

Dincolo de răutăți și polițe mai vechi ori mai noi, suferința unora nu trebuie să însemne fericirea altora, indiferent de context și circumstanțe. Mi-a fost dușman Victor Pițurcă, însă îmi pare rău de ceea ce i se întâmplă. Sper, cred, că mâine judecătorul îl va lăsa să judece în libertate, acasă, lângă familie, alături de nepoți. Sincer, asta îmi doresc!”, a scris Adrian Mititelu, pe contul său de Facebook.

VIDEO - Adrian Mititelu și Ciprian Marica au reacționat

De ce a fost reținut Victor Pițurcă

În aprilie 2020, firma Helios Dentserv și Ministerul Apărării Naționale au semnat un contract în valoare de 13.459.138 lei (aproximativ 2,72 milioane de euro), care presupunea livrarea către MApN a 1.000.000 de măști chirurgicale FFP1, 300.000 de măști FFP2, 100.000 de măști FFP3, 10.000 de viziere și 50.000 de ochelari de protecție, notează Gsp. 

În mai 2020, după ce s-a încheiat starea de urgență, Helios Dentserv a încheiat un contract de cesiune de creanță cu PAV Green Energy SRL, firma lui Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer. 

Victor Pițurcă, de trei ori selecționer al naționalei României

În vârstă de 66 de ani, Victor Piţurcă a fost selecţioner al României în trei rânduri: 1998/1999, 2004/2009 şi 2011/2014. El a mai pregatit echipe precum Steaua, Universitatea Craiova sau Al Ittihad.

Piţurcă a fost component al echipei Steaua, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei, dar a jucat și finala Cupei Intercontinentale, scor 0-1 cu River Plate, la Tokyo. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!