Adrian Mititelu jr. tună și fulgeră după Chindia - FCU: „Au strâns toți pensionarii din Târgoviște să ne înjure” / „Deja nu se mai poate cu VAR-ul”

Chindia - FCU Adrian Mititelu Jr. Superliga Superliga Adrian Mititelu jr
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 21:16
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 21:23

Cele două echipe s-au duelat în etapa cu numărul 28 din Superligă.

Chindia Târgoviște și FCU Craiova au împărțit punctele la finalul unui meci fără prea mari ocazii, iar oltenii au ratat o șansă prețioasă de a se apropia de Sepsi OSK, echipă care se află pe ultima poziție din clasament care duce în play-off-ul Superligii.

Adrian Mititelu jr. tună și fulgeră după Chindia - FCU: „Au strâns toți pensionarii din Târgoviște să ne înjure” / „Deja nu se mai poate cu VAR-ul”

Adrian Mititelu jr., fiul patronatului din Bănie, a vorbit despre partida disputată la Târgoviște și a evidențiat faptul că au fost deosebit de mulți oameni care au scandat insulte în tribună.

„Sunt dezamăgit, pentru că nu se poate practica fotbal în Liga 1 pe un asemenea gazon și cu un asemnea joc cum ne-a obișnuit Chindia. Consider că am fost viciați de arbitru, pentru că Dragoș Albu a primit două lovituri cu cotul și nu s-a arătat galben. E strigător la cer. Neguț a avut niște intrări criminale și nu a primit nici măcar galben.

Deja am impresia că se creează o conspirație împotriva noastră ca să nu intrăm în play-off. Văd că se vrea ca Sepsi să fie ajutată de arbitri meci de meci, iar noi să fim viciați de arbitru, ca să intre Sepsi cu mai mult de trei puncte în play-off, să nu mai existe problema cu meciul la ’masa verde’.

Joi așteptăm să se facă dreptate la apel, să se rejoace meciul. Acea prevedere nu există în regulament. E o diferență, în caz că domnul Bodescu și domnul Burleanu nu știau. Să vedem cum vor explica public de ce a oprit Chivulete meciul pentru xenofobie.

Vreau să vedem la meciul cu Farul cum va arbitra Cojocaru meciul. Deja nu se mai poate. De ce mai există VAR? Cum poate să dea jucătorul de la Chindia cu cotul în gură și să nu primească roșu? Ne simțim vânați. Probabil au vrut să dea un exemplu. Chivulete a comis o eroare, a oprit meciul pentru xenofobie.

Matematic încă avem șanse la play-off, chiar dacă se întâmplă încă o nedreptate. Sepsi are un program foarte greu. Și noi avem un program greu, niciun meci nu e ușor. Echipele mici nu știu de ce au atâtea pretenții. Iau niște bani de la primării. Nu am fost niciodată atât de ostil primiți, nici la Rapid. Au strâns toți pensionarii din Târgoviște să vină în galerie și ne înjură pe noi de copii”, a spus Adrian Mititelu jr., după meci.

Chindia și FCU, în campionat

Echipa dirijată de Anton Petrea se află pe locul nouă în campionat, cu 31 de puncte după 28 de etape disputate. De cealaltă parte, trupa antrenată de Nicolo Napoli se situează pe șapte, cu 37 de puncte.

În următoarea etapă, Chindia Târgoviște se va duela cu CS Mioveni duminică, 5 martie, de la ora 13:00, iar FCU Craiova va primi vizita celor de la FC Botoșani sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!