Dumitru Dragomir i-a ”cântărit” pe noii acționari de la Dinamo: ”Rețineți ce vă spun! Asta simt. S-ar bate cu Gigi Becali”

Dumitru Dragomir Dinamo Nicolae Badea Liga 2 Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 20:53
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 21:00

Dumitru Dragomir a comentat preluarea clubului Dinamo de către noii acționari, prin intermediul Red&White 2022 Management.


Firma care a cumpărat Dinamo este deținută de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, ultimul fiind acționarul Certinvest

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal îl cunoaște foarte bine pe Nicolescu, din perioada petrecută de acesta la Rapid, și crede că în acest proiect ar fi implicat și Nicolae Badea.

Dumitru Dragomir: ”S-ar bate cu Gigi Becali. Are bani să țină cinci Dinamo”

„Pe unul dintre ei îl știu, pe Nicolescu, este prieten cu Bogdan, cu fiul meu. Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes. Iar dacă e băgat Badea în chestia asta, simt că e băgat Badea în treaba asta, s-ar putea să-i iasă treaba asta lui Dinamo. Dar dacă nu e Badea băgat, ceilalți nu știu cât potențial financiar au ca să poată să facă din Dinamo ceva de mare succes. 

Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă.

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor. La el și la Ciubotă că pe Mincu e greu să-l ia cineva de la Ligă. M-aș hazarda să vorbesc despre Eugen Voicu, un om pe care nu l-am cunoscut. Vorbesc despre Nicolae Badea care are bani să țină cinci Dinamo. Și Negoiță să țină trei Dinamo dacă ar intra ei doi.

Dacă ar intra ei doi și să atragă și pe Borcea și Nețoiu ar fi ceva de pomina lumii. S-ar bate cu Gigi Becali. Nu cred că e Badea în spate la ce se întâmplă, dar le-a dat o mână de ajutor să nu se scufunde. Că nu se va scufunda acum Dinamo merg pe mâna lui Nicolescu care știe meserie și poate să întoarcă pe toată lumea din punct de vedere legal, la limita legii”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Pe lângă Certinvest, Eugen Voicu mai are o afacere și în domeniul imobiliarelor. Deține Meta Estate Trust, un furnizor de capital pentru investiții imobiliare. Compania este fondată în anul 2021, în care a înregistrat active totale de 71,6 milioane de lei, dintre care 70 la sută doar active imobilizate.

Potrivit Bursa.ro, compania pe care Voicu o deține în coproprietate era evaluată anul trecut la 104 milioane de lei.

Dinamo este pe locul șase în Liga 2, ultimul care asigură prezența în play-off, la egalitate cu Gloria Buzău, iar în ultimele două etape va juca împotriva celor de la CSC 1599 Șelimbăr (deplasare) și Poli Timișoara (acasă). Cu două victorii în ultimele două partide, ”câinii” își vor asigura, în mare parte, prezența în play-off, unde vor lupta pentru promovarea în prima ligă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!