CFR Cluj Cristi Balaj Superliga

"Acționarii au spus că se vor rezolva". După Mediaș și Clinceni, un club important din Liga 1 se confruntă cu probleme financiare

Numeroase cluburi din Liga 1 se confruntă cu probleme financiare, printre acestea aflându-se chiar și CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 18:21
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 18:26

Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș sunt la un pas de faliment, Dinamo d-abia a achitat restanțele către jucători, iar clubul a intrat din nou în insolvență.

O echipă care nu are plătite salariile la zi către fotbaliști este chiar campioana României, CFR Cluj, însă președintele clubului a asigurat că lucrurile sunt sub control.

"Sunt restanţe cum am mai discutat. Din păcate, pentru cei care plătesc, din fericire pentru jucători, nivelul contractelor de la CFR e atât de mare încât nu există niciun club în fotbalul românesc care să fi plătit în 2021 atâţia bani cât a plătit CFR, chiar şi cu întârzierile de anul trecut.

Asta şi pentru că jucătorii sunt de valoare, există contracte care trebuie onorate. Sunt contracte pe care le-am găsit şi trebuie onorate în continuare.

Promisiunile făcute de acţionari, aceste lucruri se vor rezolva. Din ce s-a discutat cu acţionarii, aceste probleme se vor rezolva", a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!