Dan Petrescu CFR Cluj Rapid Superliga

Dan Petrescu recunoaște că sunt probleme la CFR Cluj: "Nu iese fum fără foc, nu? Nu mai suntem o forță ca înainte"

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat meciul cu Rapid, programat duminică, de la ora 19:55, în etapa cu numărul 27 din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 17:51
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 17:52

Obligată să câștige pentru a păstra avansul de șase puncte față de FCSB, jucătorii sunt numulțumiți de restanțele salariale, fapt confirmat chiar și de Dan Petrescu, care le cere elevilor săi să rămână concentrați la fotbal, în ciuda acestor probleme.

Totodată, numeroasele schimbări de la nivelul lotului îl îngrijorează pe antrenorul lui CFR Cluj, care recunoaște că formația din Gruia "nu mai este o forță ca înainte".

"Nu e ușor să aleg primul 11. La un moment dat, ajunsesem la o echipă stabilă, dar încă n-am reușit să găsesc echipa. Sunt foarte mulți jucători tineri. Nu e ușoară mișcarea asta de schimbat jucători și, în același timp, să vrei să câștigi meci de meci. E foarte greu să mai avem puterea pe care o aveam înainte, mai ales când marcam și să nu primim gol. Statistica spune că am fost egalați de patru ori, ceea ce înseamnă că nu mai suntem o forță cum eram înainte.

(n.r - despre restanțele salariale de la CFR Cluj) Nu iese fum fără foc niciodată, nu? Nu suntem la zi, asta e clar. Restul n-aș vrea să mai comentez, dar e clar că nu suntem la zi.

Orice echipă din lume care nu primește banii are probleme. Nu poți să te ascunzi. Indiferent ce faci ca antrenor, e clar că pierzi puțin din putere când sunt probleme. Nu cred că ar fi trebuit să fie o cauză, dar cred că banii se vor lua. N-a existat un jucător, un antrenor care să nu-și ia banii. Dacă nu plătești, n-ai cum să faci față la licențiere. Jucătorii își vor primi banii. Eu îi înțeleg, pentru că toată lumea vrea să fie plătită la zi, dar, în același timp, n-ar trebui să găsim o scuză în asta", a spus Dan Petrescu.

Petresu a vorbit și despre meciul tur cu Rapid, pierdut de CFR Cluj, scor 0-2, și a avut cuvinte de laudă pentru formația giuleșteană.

"(n.r - meciul tur) A fost cred că cel mai slab al lui CFR sub comanda mea. Cred că a fost cel mai slab meci, de departe. N-am avut explicații, n-am înțeles. A urmat o serie de victorie, 10 la rând. Nici acum nu-mi explic ce s-a întâmplat. Ori au fost ei prea buni, ori noi prea slabi. Clar e că n-am jucat nimic, n-am meritat nimic și scorul a fost cel care a fost.

Rapid e în lupta pentru play-off, metamatic mai sunt șanse, cred că în meciul ăsta nicio echipă n-are nevoie de egal. E un meci de care pe care. Eu sunt conștient că va fi foarte greu, mai ales că vor veni și foarte mulți fani care-i vor ajuta. E ultima lor șansă și un egal nu cred că ar face mare lucru.

S-au întârit, lotul lor e mai bine numeric, mai puternic. Antrenorul lor face lucruri extraordinare, cred că nimeni nu se aștepta ca Rapid să se bată la play-off când au promovat. Sincer, nici eu nu mă așteptam, dar iată că încă sunt în luptă și ăsta e meritul, în primul rând, al antrenorului, care e foarte carismatic și face o treabă excelentă", a mai spus Petrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!