Ze Maria Angelo Massone Liga 1

'A zis ca e REVOLTA SCLAVILOR!' Dezvaluiri din vestiar dupa demiterea lui Ze Maria! Joi, la 21.00, va fi LIVE la Sport.ro!

Ze Maria a fost dat afara de doua ori intr-o saptamana de Massone de la Ceahlaul. Gazzetta dello Sport a vrut sa afle motivul rupturii dintre cei doi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2015, 18:49
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2015, 19:23

Antrenorul face dezvaluiri din vestiar. Spune ce le-a transmis Massone jucatorilor si ca termenii in care s-a purtat discutia n-au fost cei mai prietenosi.

Ze Maria vine joi seara, la ora 21.00, la Sport.ro!

"Inainte de meciul cu FC Brasov, Massone a venit in vestiar si a spus ca echipa trebuie sa intre in cantonament, ca pedeapsa pentru rezultatele slabe. Nu am fost de acord nici cand eram jucator cu ideea asta, cu atat mai putin sunt acum, ca antrenor. Baietii au intrat pe teren nelinistiti, am terminat la egalitate un meci, iar a doua zi am fost concediat. Presedintele m-a acuzat ca am organizat un complot impotriva lui.

Echipa a reactionat rau la vestea demiterii mele, baietii au spus ca nu se vor antrena si ca nu vor mai intra pe teren, mai ales ca erau neplatiti de doua luni. Massone era de fata si s-a enervat. A vorbit despre o revolta a sclavilor. Pe urmas-a razgandit si le-a promis ca le va plati salariile din banii lui daca nu va ajunge la un acord cu sponsorul", a spus Ze Maria in Gazzetta dello Sport.

Modifică setările cookies