”A văzut declarațiile!” S-a speriat de Gigi Becali și face cale întoarsă? Nici fostul antrenor nu-l recunoaște la FCSB

FCSB Baba Alhassan Gigi Becali Superliga Jucătorii de la FCSB / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 12:03
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 12:04

Baba Alhassan (24 de ani) este unul dintre jucătorii transferați de FCSB în perioada de mercato de iarnă.

Fotbalistul venit de la Hermannstadt a evoluat în zece partide în culorile FCSB-ului și a contribuit cu trei pase decisive.

Marius Măldărășanu: ”La FCSB, Baba nu e jucătorul pe care îl știm!”

Marius Măldărășanu, fostul antrenor al lui Alhassan de la Hermannstadt, se teme însă că prestațiile ganezului nu îl vor mulțumi pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, iar fotbalistul ar putea reveni la gruparea din Sibiu.

Chiar Măldărășanu este de părere că Alhassan a avut evoluții șterse la FCSB și crede că fotbalistul se teme de reacția lui Gigi Becali în cazul în care va greși. De altfel, antrenorul sibienilor crede că ar fi dificil ca Alhassan să se readapteze la Hermannstadt după perioada petrecută la FCSB.

Nu ştiu ce se va întâmpla, tot urmărim şi mai vorbesc cu staff-ul când mai stăm la masă şi tot spun că 'Baba, nu-i Baba!' L-am văzut, nu e jucătorul pe care îl ştim, să ia mingea cu el, să dea dovadă de personalitate, să plece cu doi-trei jucători în spate.

Probabil ştie şi el şi îşi spune: 'Aoleu, dacă greşesc? Mă scoate, nu mă mai bagă'. Probabil a văzut deja declaraţiile patronului despre jucătorul adus de la Iaşi. (n.r. Luis Phelipe)

Se poate întâmpla orice, eu îmi pun întrebarea, 'va mai fi motivat?' (n.r. după o revenire la Hermannstadt). Ajungi la un nivel, la FCSB, condiţii, terenuri... are şi el un agent", a spus Marius Măldărășanu pentru Ora de Sibiu.

Ce spunea Gigi Becali despre Baba Alhassan în urmă cu câteva săptămâni

La începutul lunii martie, Gigi Becali anunța că Baba Alhassan nu va mai face parte din primul 11, chiar dacă Elias Charalambous și Mihai Pintilii au încercat să îl convingă pe patronul roș-albaștrilor că este o alegere bună. Cu toate acestea, Gigi Becali l-a preferat pe Mihai Lixandru.

Pe mine mă interesează să marchez și să controlez meciul. Am vorbit cu MM și am zis să vedem cine este mai bun să joace lângă Șut. Meciul trecut, Alhassan a fost foarte bun. Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun lângă Șut, deci e gata, avem o certitudine.

Acum mi-am dat seama că Lixandru e mai bun. Ei spun că e mai bun să atace Alhassan. Eu zic că e mai bun Lixandru. Chiar dacă nu dă gol, e mai bun el. De ce? Deposedează și joacă repede. Eu zic că e mai bun. Mie îmi place mai mult.

Ei (n.r - staff-ul tehnic) zic că Baba Alhassan este mai bun. Eu fac ca ei de multe ori dacă mă conving, dar dacă eu sunt convins de ceva - iar acum sunt convins că Lixandru e mai bun de jucat cu el de la început - cu el vom juca", spunea Gigi Becali la începutul lunii martie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!