FOTO EXCLUSIV A revenit banner-ul pentru Gigi Becali! Mesajul afișat pe Arena Națională la FCSB - Universitatea Craiova

Gigi Becali FCSB Universitatea Craiova Superliga Arena Națională, la meciul FCSB - Universitatea Craiova / Foto: Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 20:58
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 20:58

FCSB - Universitatea Craiova se joacă acum, pe Arena Națională, în runda a treia din play-off-ul Ligii 1.

 

La meciul de pe Arena Națională asistă peste 30.000 de spectatori. În tribunele celui mai mare stadion din țară a reapărut un banner adresat lui Gigi Becali.

Banner-ul "Fii patron, nu antrenor", afișat din nou pe Arena Națională

"Fii patron, nu antrenor", este mesajul afișat pe un banner amplasat în zona tribunei și care este cu trimitere directă către Gigi Becali. Mesajul revine pe Arena Națională după ce același banner a fost interzis de Jandarmerie la partida cu Sepsi (2-1), disputată pe 17 martie.

  • Arena Națională, la meciul FCSB - Universitatea Craiova / Foto: Gabriel Chirea

Întrebat la acel moment dacă el a fost cel a interzis banner-ul respectiv, Becali a transmis ferm: "Doamne ferește! Pe mine nu mă mai interesează ce face galeria. Eu nu știu ce să zic acum. Eu cum să fiu antrenor? Eu stau acasă acum".

Mesajul "Fii patron, nu antrenor" a apărut prima dată în tribunele celor de la FCSB în noiembrie 2023, înaintea derby-ului cu Rapid (1-2). La acel moment, Becali spunea că nu se consideră antrenor.

"Este problema lor. Eu nu sunt antrenor! M-a mai întrebat unul când iau antrenor. M-am supărat pe el atunci. Mă iei la mişto? Păi ce, eu sunt antrenor? 

N-am antrenor? Am! Nu am mai fost la echipă de doi ani. Dacă eram antrenor mă duceam o dată pe săptămână măcar. Dacă de doi ani n-am mai fost la echipă, cum să fiu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani?", declara Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!