VIDEO EXCLUSIV Gheorghe Mustață anunță o prezență masivă la FCSB - Universitatea Craiova. Câte bilete s-au vândut

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 19:03
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 19:02
FCSB - Universitatea Craiova se joacă în această seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în runda a treia din play-off.

În cazul unei victorii, liderul FCSB ar face un pas uriaș spre titlu și s-ar distanța la 10 puncte de următoarele două clasate, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Gheorghe Mustață: "S-au vândut 34.000 de bilete pentru meciul cu Universitatea Craiova"

Cu aproximativ două ore înainte de meci, Gheorghe Mustață a anunțat că s-au vândut 34.000 de bilete pentru meciul FCSB - Universitatea Craiova. La casele de bilete de la Arena Națională există în cotninuare fani care își cumpără tichete, iar liderul Peluzei Nord de la FCSB speră că asistența va fi de peste 37.000 de fani.

"E un meci în care se decide cam 80% campioană. Dacă noi câștigăm azi, 80% campionatul este al nostru. Din informațiile pe care le-am luat - iar eu nu dau informații eronate, nici măcar pe surse - sunt 34.000 de bilete vândute la momentul ăsta.

Știu că seara mai vin suporteri pe ultima sută de metri. Sperăm să fim 37.000-38.000. S-a dat drumul la inelul 3, la tribuna 1. Mai sunt două sectoare la inelul 3, la noi, la peluză.

Jucătorii sunt foarte bine mobilizați. Dacă bat în seara asta, merg la 10 puncte de următoarele două clasate. Dacă batem și rămânem la 10 puncte, cu siguranță în ultimele 3 etape suntem campioni, dar hai să rămânem cu picioarele pe pământ. Când vom fi campioni matematic, atunci ne vom bucura. Important e rezultatul de azi, dar și rezultatul de la Cluj", a spus Gheorghe Mustață, pentru PRO TV și Sport.ro.

FCSB - Universitatea Craiova, de la 20:30. Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Popescu, Miculescu, Coman
  • Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Alhassan, Radaslavescu, Popa
  • Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățînă – Crețu, Anzor, Houri – Baiaram, Blesa, Ivan
  • Rezerve: Lazar, Soiri, Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bana, Cîmpanu, Koljic, Markovic
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!