A picat transferul lui Cordea în Germania!? Augsburg s-a înțeles cu un atacant în vârstă de 22 de ani

andrei cordea Augsburg FCSB Superliga Andrei Cordea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 19:06
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 19:19

Transferul lui Andrei Cordea la Augsburg e ca șipicat, după ce echipa din Germania s-a înțeles atacantul lui Genoa.

Augsburg a ajuns la un acord cu Genoa în privința împrumutului lui Kelvin Yeboah (22 de ani), până la finalul acestui sezon, cu opțiune de cumpărare în vară.

Cu termenii contractuali deja stabiliți, tânărul de 22 de ani a efectuat astăzi vizita medicală, potrivit jurnalistului german Florian Plettenberg, urmând ca în perioada următoare să se alăture noilor colegi de la Augsburg.

  • Andrei Cordea

Cordea ar putea rata transferul în Germania

Nemții scriu că Augsburg l-a transferat pe ghanezul cu cetățenie italiană, pentru principala calitate a acestuia: viteza, dar și pentru polivalența pe care acesta o arată în comportamentul ofensiv, putând juca atât în dreapta, cât și în stânga.

În aceste condiții, este greu de crezut că transferul lui Cordea la Augsburg se mai face în această iarnă. Nemții i-au oferit lui Becali 3 milioane de euro, însă patronul vicecampioanei nici n-a vrut să audă de o sumă mai mică de cinci milioane.

Yeboah ar fi al treilea transfer pe care Augsburg îl face în această iarnă, după ce i-a adus la echipă pe Dion Beljo și David Colina săptămâna trecută.

Augsburg ocupă în momentul de față locul 14 în Bundesliga și se află la un punct de locurile pentru retrogradare. Nemții își reiau sezonul împotriva Borussiei Dortmund, pe 22 ianuarie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!