NEWS ALERT 7 milioane de euro pentru transferul lui Siyabonga Ngezana de la FCSB în Ligue 1! Câți bani primește fostul său club Kaizer Chiefs

Siyabonga Ngezana FCSB Gigi Becali Kaizer Chiefs Ligue 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Decembrie 2023, 10:54
Data actualizarii: Marti 05 Decembrie 2023, 11:25

Prestațiile bune ale fundașului central sud-african îi pot aduce acestuia o mutare în Franța.

Siyabonga Ngezana a strâns 13 meciuri la FCSB în toate competițiile, a înscris un gol și a oferit un assist, iar sud-africanul este unul dintre preferații lui Gigi Becali, care însă este dispus să se despartă de fundașul central pentru o sumă importantă.

Presa din Africa de Sud a scris și marți dimineața că posibilitatea unui transfer în Ligue 1 este din ce în ce mai mare, prețul vehiculat fiind de 7 milioane de euro.

FCSB a plătit 600.000 de euro pentru transferul lui Siyabonga Ngezana

Nu toți acești bani vor rămâne însă la FCSB, pentru că vechiul club Kaizer Chiefs și-a păstrat o clauză de 10% dintr-un transfer ulterior.

Gigi Becali a plătit 600.000 de euro în iunie, când l-a achiziționat pe Ngezana.

May Mahlangu, ex-Dinamo, despre conaționalul Siyabonga Ngezana

"Nu pot eu decide dacă Ngezana ar merita convocarea sau nu (n.r. - la națională) pentru că sunt doar jucător, nu antrenor, dar el joacă la o echipă de top din România, care se califică în competițiile europene și luptă pentru trofee.

Noi mereu vorbim despre nevoia ca jucătorii noștri să evolueze în Europa, deci consider că Ngezana a făcut pasul corect mergând în România”, a explicat fostul dinamovist May Mahlangu, internațional sud-african, în presa din țara natală.

Info: SNL.24

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!