12 jucatori pleaca, antrenorul anunta dezastrul! Ce se va intampla cu CFR dupa prima infrangere cu "U" in campionat in 42 de ani

12 jucatori pleaca, antrenorul anunta dezastrul! Ce se va intampla cu CFR dupa prima infrangere cu "U" in campionat in 42 de ani

CFR CLUJ 1-2 U CLUJ | Se anunta dezastrul la CFR Cluj. Batuta pentru prima oara de Universitatea in ultimii 42 de ani in campionat, CFR Cluj se dezmembreaza la vara.

Bergodi a fost in tribune la meci, dar Miriuta nu se teme ca va fi dat afara. 12 jucatori de la CFR pot pleca din vara.

"Meritam un egal dupa aspectul jocului, din pacate am luat al doilea gol dintr-o greseala copilareasca. Asta e. Nu ne intereseaza cati suporteri au, ne-a interesat sa castigam."

"Trecem printr-o perioada grea, majoritatea jucatorilor sunt probabil cu gandul in alta parte. Nu e usor sa-i motivezi. Problema mea nu era cand s-a castigat ultima oara, ci forma jucatorilor. Sunt multi jucatori carora le expira contractele, sunt 10-12, nu unu sau doi. Unii pleaca la cluburile lor din Italia."

"M-ati dat afara dupa primul meci cu Vaslui. Vreau sa fac performanta aici, daca si sefii mei vor asta, vom face. Daca se va dori o reconstructie de la vara, sunt fericit sa pun umarul. A fost un ciclu frumos, dar trebuie sa vina o noua generatie sa duca mai departe.", a declarat Miriuta la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană a îmbunătăţit previziunile privind creşterea economiei României
BRAT
Modifică setările cookies