Dinamo si-a prezentat noul echipament: Chipul lui Hildan apare pe tricouri, alaturi de un slogan coborat din peluza pe piepturile jucatorilor! VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Iulie 2013, 21:45

Tiriac Auto este noul sponsor de la Dinamo.

UPDATE, 12:00: Negoita: "Obiectivul: locurile 1-4"

"Obiectivul ramane locurile 1-4. Este un plus fata de ultimii ani, cand am incheiat pe locul 6. Eu, bineinteles, mi-as dori un loc mai bun. Nu vreau performanta ramada, foc de paie, ca se intoarcem de unde am plecat dupa un an."

"Vrem sa ramanem sus si in 2-3 ani sa ne batem la titlu. Eu cred ca locul lui Dinamo este pe podium, nu mai jos.", a declarat actionarul dinamovist.

UPDATE, 11:43 "In ultimele minute au fost vandute deja 100 de tricouri pe platforma online", au precizat oficialii clubului Dinamo in cadrul conferintei de presa.

UPDATE, 11:25 Pe noile tricouri apare chipul lui Catalin Hildan, iar sub el, mesajul din peluza - 'FCD in ADN"

Sponsorul de pe tricou a ramas acelasi - Orange.

Sunt doua echipamente de joc - unul rosu complet si unul alb complet.

UPDATE, 11:22 Dinamo a anuntat parteneriatul cu Tiriac Auto. Ramane de vazut daca acest nume va aparea si pe tricoul de joc.


Cu o conducere noua si strategie diferita, Dinamo isi schimba si hainele. Ionut Negoita vrea cu orice pret suporterii langa echipa.

Dinamo va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 11, in care vor fi prezentate noile echipamente pentru sezonul viitor.

Dinamo va reveni la rosul aprins purtat in 2007, la ultimul titlu castigat de caini, dar marea surpriza va fi reprezentata de o insertie cu chipul lui Catalin Hildan, deasupra sponsorului.

Conferinta de presa va fi transmisa in direct la Sport.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT