De pe National Arena, in Liga 1! Golgheterul lui Vardar ii promite IADUL Stelei: "Veti vedea voi la Skopje!" Ce spune despre transferul la Dinamo:

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Iulie 2013, 08:25
De pe National Arena, in Liga 1! Golgheterul lui Vardar ii promite IADUL Stelei: "Veti vedea voi la Skopje!" Ce spune despre transferul la Dinamo:

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Jovan Kostovski, atacantul de 26 de ani al lui Vardar Skopje, ar putea ajunge la Dinamo! Extrem de solid la 1.88m si 79kg, Kostovski a aflat de interesul 'cainilor' si spera ca evolutiile cu Steaua sa-l aduca in Liga 1

"Am fost anuntat si eu de agenti. Ma bucur ca o echipa de traditie precum Dinamo Bucuresti, care este si-o trambulina catre cluburi importante din Europa, m-a avut in atentie si sper sa ma aiba in continuare in vizor.

Mi-as dori sa joc la Dinamo si cred ca nu este imposibil ca transferul sa se realizeze. Ii pot convinge pe oficialii clubului in aceasta "dubla" cu Steaua, este cea mai buna oportunitate pentru mine. si nu sint nici un fotbalist scump.

Tocmai de aceea vreau sa ma afirm pentru ca Dinamo sa ma transfere. Eu cred ca pot face fata rigorilor la echipa romana. Sau, poate, cine stie?!, ma poate dori chiar Steaua. Dinamo sigur este interesata de mine.

Noi vom incerca sa invingem la retur. Restul? Veti vedea la Skopje" a spus Jovan Kostovski in Gazeta.

Atac informatic asupra mai multor spitale din România. Ce au descoperit specialiştii SRI
BRAT