Liga 1

10 decizii majore si un RECORD atins de Galca in primele 10 zile la Steaua! Cum incepe noua era dupa Reghecampf

Costel Galca si-a instalat deja noul staff, a dictat politica de transferuri si a stabilit prioritatile pentru aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 15:22
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 15:23

10 decizii majore a luat antrenorul care l-a inlocuit pe Laurentiu Reghecampf la Steaua in 10 zile petrecute in Ghencea.

Din cele 10 decizii, primele 6 au fost luate extrem de rapid. Galca si-a ales cei 6 colaboratori cu care va lucra la Steaua pentru a o mentine in top.

Fara Tatarusanu, capitanul Pintilii si golgeterul Piovaccari, Galca trebuie sa mentina unit un grup care a atins deja performante si viseaza mai mult la un transfer in Europa, decat la o primavara Europeana.

Dumitru Uzunea a fost ales ca antrenor secund, neamtul Neubert a fost inlocuit cu  preparatorii Julian Jimenez Serrano, Ciprian Pruna si Horea Codorean, Stefan Preda  a venit antrenor cu portarii, iar Gabriel Dumitrescu a fost adus ca analist.

Galca a mai luat apoi doua decizii la Steaua. Laurentiu Rosu si Nicolae Dica au fost adusi ca secunzi pentru a stabili un record, cu unul dintre cele mai largi staffuri din Romania, format din 8 oameni si un antrenor principal.

Arlauskis a fost decizia nr. 9 a lui Galca la Steaua. Trezindu-se fara un portar cu experienta de Champions League, noul antrenor al Stelei a decis sa-l transfere pe fosul goalkeeper al Unirii Urziceni, cu care a luat campionatul in Romania.

A 10-a decizie importanta a lui Galca in cele 10 zile la Steaua a fost stabilirea prioritatilor in aceasta vara. In planul transferurilor a cerut intariri, Steaua anuntand in acest sens ca nu va mai vinde pe nimeni decat dupa preliminariile pentru UCL, si asta in cazul in care oferta va fi de nerefuzat.

Galca a refuzat insa si un amical cu Atletico Madrid, pe 14 august, dorind sa se concentreze pe meciurile oficiale din acea perioada.

Modifică setările cookies