Joi 24 Martie 2016, 22:07

Morosanu si-a dezvaluit unul dintre cele mai mari secrete! Ce nume are, de fapt, trecut in buletin :)

Morosanu a traversat oceanul, iar americanii au descoperit adevaratul nume al luptatorului roman. 'Moartea din Carpati' se bate LIVE la Sport.ro sambata seara, de la 22:00 in gala KO in PUERTO RICO!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

In acte, Morosanu nu e Morosanu.

"Oameni buni, ma cheama Morosan Catalin! Toata lumea imi spune Morosanu. Am probleme si la aeroport! Morosan - Morosanu, cu 'u' sau fara 'u', Morosan Catalin ma cheama", se amuza Catalin.

Morosanu s-a trezit in paradis in Puerto Rico. A mers la cumparaturi din prima zi.
 
Gala in care Morosanu se va bate cu uriasul Sam e in direct la Sport.ro, sambata, de la ora 22:00!2 comentarii
  • 25 2016
    madyorosani+un+comunist+ratat asta vine batut mar nu se pune el cu sam care este mai tare ca ziberman care in cateva secunde la trimis pe morosanu in alta lume nu mai stia de el --numai gura e de morosanu a batut si el cativa luati de pe strada...
  • 25 2016
    uuuuuuuuuuuuuuuu Peste vre-o cateva luni sa postati iarasi subiectul ista ) o fost deja publicat despre numele lui morosan , dc trebuie repetat? )...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT