FOTO & VIDEO | Cea mai tare luptatoare din UFC, KO LETAL azi-noapte! Cum si-a spulberat Ronda Rousey adversara in 30 de secunde

FOTO & VIDEO | Cea mai tare luptatoare din UFC, KO LETAL azi-noapte! Cum si-a spulberat Ronda Rousey adversara in 30 de secunde

Cea mai sexy luptatoare din UFC e si cea mai letala. Ronda Rousey a reusit sa o pulverizeze pe Bethe Correia, si ea o luptatoare neinvinsa pana acum, in doar 30 de secunde in gala UFC 190, care a avut loc la Rio de Janeiro.

Cea mai puternica, populara si sexy luptatoare de arte martiale mixte e din nou senzatia internetului.

Ronda Rousey, cunoscuta nu doar pentru bataile administrate in cusca adversarelor sale, dar si pentru pictorialele incendiare din Sports Illustrated si alte reviste cunoscute, a facut un meci fabulos in gala UFC 190, care a avut loc la Rio, in Brazilia.

Cunoscuta si pentru ca isi invinge adversarele in mai putin de un minut, Ronda Rousey si-a pastrat renumele. Aceasta a invins-o pe Bethe Correia in doar 30 secunde, dupa un KO care a ridicat intreaga audienta in picioare.

Totul s-a intamplat atat de rapid incat fanii nici nu au apucat sa se dezmeticeasca.

Ronda Rousey, in varsta de 28 de ani, este fosta medaliata cu bronz la Judo, la Jocurile Olimpice de la Beijing. In MMA, aceasta are un record de 12 victorii din tot atatea meciuri. 

Rousey are centura neagra cu 4 Dani la Judo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies