Benny, aproape sa izbucneasca in lacrimi in direct la PRO TV! Momentul la care nu se astepta NICIODATA: "Cine-i acolo?!"

Campionul din kickboxing a avut parte de o surpriza uriasa in direct 'La Maruta'.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 21:17
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 21:31

Benny a implinit duminica 36 de ani, iar azi si-a 'facut ziua' in direct la PRO TV. Luptatorul a avut parte de mai multe surprize din partea lui Maruta. Pe langa mesajele primite de la mari campioni din kickboxing, Benny a vorbit si cu parintii sai. Mama sa e stabilita in Germania, iar tatal sau in Nigeria. Benny s-a emotionat cand le-a auzit glasurile si a fost la un pas sa izbucneasca in lacrimi.

"Avea 3 kilograme si 52 de centimetri, a luat nota 10 la nastere. Se canta 'Hora Unirii' in jurul meu, pe 24 ianuarie, cand l-am nascut. A crescut, a crescut. Cine ar fi crezut ca ajunge la categoria supergrea? (rade) Sa nu-i mai dati sa manance iute ca nu-i place (intrebata de provocarea cu sosurile, acceptata de Benny in urma cu doua saptamani in emisiunea lui Maruta).

  • Benny, aproape sa izbucneasca in lacrimi in direct la PRO TV! Momentul la care nu se astepta NICIODATA: Cine-i acolo?!

El stie tot ce simt pentru el si pentru sora lui. Chiar daca sunt departe, gandul mi-e tot la ei. Sa speram ca vin acasa cat de repede. Sacrificiile pe care le-am facut... le-am facut pentru ei", a spus mama lui Benny.

"Momentele de genul asta ma emotioneaza foarte tare. Chiar daca ma lupt in ring... momentele astea ma emotioneaza", a recunoscut omul care l-a spulberat in decembrie pe Badr Hari.

"Cu mine seamana asa luptator! Mai facea prostii, ii placea wrestlingul. Am vazut meciul cu Badr Hari, Benny a avut inima mare! Ne-am bucurat cu totii", a comentat tatal campionului.

Modifică setările cookies