benny adegbuyi Ben Saddik Glory Rico Verhoeven Kombat

Benny Adegbuyi vs. Rico Verhoeven, in 10 zile pentru TITLUL MONDIAL?! Reactia lui Benny dupa ce Ben Saddik s-a RUPT: ce spune de posibilitatea unei noi lupte COLOSALE

Meciul de titlu mondial dintre Rico Verhoeven si Ben Saddik a fost anulat din cauza accidentarii luptatorului marocan.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 12:58
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 13:01

In acest context, oficialii Glory cauta un inlocuitor care sa se lupte cu Verhoeven pentru titlul mondial.

La o luna dupa ce l-a invins pe legendarul Badr Hari, Benny Adegbuyi a vorbit despre posibilitatea de a se lupta cu Verhoeven.

Luptatorul roman cu origini nigeriene considera ca el merita sa il infrunte pe Verhoeven dupa victoria senzationala in fata lui Hari, dar nu se pune problema ca aceasta lupta sa aiba loc peste 10 zile, deoarece nu ar avea timp sa se pregateasca.

"Am aflat despre accidentare, din pacate este o veste urata. Asteptam cu nerabdare meciul pentru a afla cine este urmatorul meu adversar.

Sunt si eu curios cine il va inlocui pe Ben Saddik in 10 zile, e un lucru destul de greu. Probabil au contactat mai multe persoane, printre ele sigur era cineva care deja se antrena, sunt curios cine il inlocuieste.

E greu de spus, cu siguranta eu merit sa lupt cu Rico, dar sa pot face o pregatire adevarata inainte, nu sa fiu anuntat cu 10 zile inainte", a spus Benny Adegbuyi potrivit Antena Sport.

Modifică setările cookies