"Velea, iarta-ma!" Benny, momente INCREDIBILE in direct la PRO TV! A fost la un pas sa izbucneasca in lacrimi: "Pe Antonia o aleg!" Ce a putut sa spuna

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 17:54
Data actualizarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 17:55

Campionul din kickboxking a avut probleme mari in "ringul" lui Maruta! :)

Benny l-a spulberat pe Badr Hari, dar a avut mari probleme sa reziste la sosurile iuti ale lui Maruta. Din cele 6 intrebari, Benny a acceptat sa fie citita intrebarea de pe foaia cu provocari a lui Maruta in doua randuri. In rest, a preferat sa se chinuie cu sosurile care i-au adus trairi extreme!

"Daca nu ai fi casatorit si ai fi obligat cu pistolul la cap sa ai o relatie cu o vedeta din showbiz, pe cine ai alege?" - a fost ultima intrebare a lui Maruta. Benny, prieten bun cu Alex Velea, i-a transmis un mesaj in direct. :)

  • Velea, iarta-ma! Benny, momente INCREDIBILE in direct la PRO TV! A fost la un pas sa izbucneasca in lacrimi: Pe Antonia o aleg! Ce a putut sa spuna

"Antonia! Citeste-o, frate! Nu se supara nici el, ca e prietenul meu. Antonia e cea mai frumoasa. Velea, nu te supara pe mine! Gata, nu mai trec e aici!", a spus Benny inainte sa se ridice de la masa si sa se aseze pe canapeaua din studioul lui Maruta pentru a-si veni in fire.

"Daca i-ai avea in fata pe Daniel Ghita, Ciprian Sora si Catalin Morosanu, cui i-ai da un pumn?" - a fost cealalta intrebare pe care Benny a acceptat-o. "Morosanu. E prietenul meu si nu se supara" - a raspuns luptatorul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!