Meciuri nebune la Jocurile Olimpice! Favoritele "cad pe capete" la debut

Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Tokyo olimpiada Romania tokyo Jocurile Olimpice Meciuri nebune la Jocurile Olimpice! Favoritele "cad pe capete" la debut
Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:25
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:31

Favoritele nu se simt foarte bine până acum.

România a reușit să debuteze cu victorie la Jocurile Olimpice, însă marile favorite nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, iar multe dintre ele au trebuit să se recunoască învinse de către adversare mai slab cotate. Franța a pierdut în față Mexicului, 4-1, într-un meci fără istoric pe care Nord Americanii l-au dominat de la un capăt la altul.

Australia a produs și ea o mare surpriză, învingă reprezentativă Argentinei, cu 2-0, în timp ce Spania a reușit doar o remiză, 0-0, în compania Egiptului. Și în grupa României a fost un rezultat neașteptat în prima partida, Nouă Zeelandă reușind să învingă Coreea de Sud, 1-0, datorită unui gol marcat de Chris Wood, atacantul lui Burnley.

  • Meciuri nebune la Jocurile Olimpice! Favoritele cad pe capete la debut

Cel mai spectaculos meci a fost de departe întâlnirea dintre Brazilia și Germania, în care Sud Americanii s-au impus cu 4-2, după ce au avut mari emoții pe final, în ciuda faptului că au condus cu 3-0 la pauză.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!