FOTO | Așa arată sacrificiul! Imagini impresionante cu palmele câștigătoarelor probei olimpice de dublu vâsle (P)

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, medaliatele cu aur în proba de dublu vâsle, au revenit în țară, alături de lotul de canotaj al României.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 17:11
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 15:09

Lotul de canotaj al României a revenit, duminică, în ţară după cele trei medalii, un aur şi două de argint, cucerite la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sportivii fiind primiţi la Salonul Oficial al Aeroportului „Henri Coandă” de reprezentanţi ai Ministrului Tineretului şi Sportului, conducători de cluburi, oficialităţi, rude şi prieteni.

România a cucerit prima sa medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la canotaj, în proba feminină de dublu vâsle, prin Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, care s-au impus detaşat în Finala A de la Sea Forest Waterway.

Bodnar şi Radiş, vicecampioane mondiale (2019, Linz), au condus cursa de la un capăt la altul, câştigând cu timpul de 6 min 41 sec 03/100, stabilind şi cel mai bun timp olimpic. Precedenta performanţă aparţinea Marii Britanii (6:44.33) şi fusese stabilită în 2012, la Londra.

Cele două românce, la prima lor participare olimpică, sunt duble campioane europene în această probă (Poznan 2020, Varese 2021).

Herbalife Nutrition este o companie globală de nutriție care are misiunea de a îmbunătăți obiceiurile alimentare din întreaga lume prin intermediul produselor cu gust uimitor, susținute de știință, care ajută oamenii să obțină nutriția echilibrată.

FOTO PRO TV

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies