Like si CHER pentru cainii vagabonzi de la Soci! Cantareata s-a implicat intr-o campanie pentru salvarea cainilor de la eutanasiere!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 15:22

	Like si CHER pentru cainii vagabonzi de la Soci! Cantareata s-a implicat intr-o campanie pentru salvarea cainilor de la eutanasiere!

HaraShow, Romania | Informatii non-stop de la Soci

Cantareata americana Cher s-a implicat intr-o campanie online lansata de o organizatie care lupta pentru protectia animalelor, indemnandu-i pe fanii ei din lumea intreaga sa salveze de la eutanasiere cainii fara stapan din Soci, orasul in care se desfasoara Jocurile Olimpice de iarna 2014.

Potrivit music-news.com, artista americana a publicat pe Twitter un link catre pagina de Facebook a adapostului pentru animale PovoDOG, infiintat la Soci de Volnoe Delo Oleg Deripaska, una dintre cele mai mari fundatii de caritate private din Rusia.

"Bunul meu prieten rus Oleg salveaza cainii fara stapan din Soci. A lansat o campanie de caritate pe Facebook, intitulata «Provo Dog». Va rog sa va conectati pe acea pagina. Este fundatia prietenului meu rus Oleg si as fi foarte fericita daca ati intra pe acea pagina", a scris artista americana, sambata, pe contul ei de Twitter.

Acel adapost pentru animale este finantat de miliardarul rus Oleg V. Deripaska.

Sursa: MEDIAFAX

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies