Chiriches, in PERICOL? Vine omul care a spulberat nationala! "Vreau sa antrenez la un club mare si sa castig TROFEE!" Va avea sef nou la Londra!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 14:27

	Chiriches, in PERICOL? Vine omul care a spulberat nationala! "Vreau sa antrenez la un club mare si sa castig TROFEE!" Va avea sef nou la Londra!

Chiriches va avea un nou manager la Londra, dupa ce sefii sunt in discutii cu unul dintre cei mai mari antrenori din lume.

Louis van Gaal este cel care o va antrena din vara pe Tottenham. Este afirmatia celor de la Daily Express, care noteaza ca au avut loc discutii intre club si managerul olandez, iar acum tratativele sunt ca si rezolvate.

Pentru Chiriches poate insemna o schimbare in ceea ce priveste viitorul sau la Londra. Van Gaal nu are amintiri prea placute cu romanii, jucatori pe care nu i-a laudat niciodata. Se poate sa nici nu fi avut motive, de vreme ce doar la ultimele doua meciuri ca selectioner al Olandei a administrat Romaniei un 8-1 la general, in doua manse, in preliminariile CM 2014.

Fundasul roman a inceput bine experienta din Anglia, mai ales in perioada in care echipa castiga. Apoi, cu el in aparare, Tottenham a inceput sa nu mai aiba rezultate la fel de bune, motiv pentru care Villas-Boas a fost indepartat, iar in locul sau a ramas Tim Sherwood, secundul sau.

Chiriches a ramas si in gratiile sale, insa din vara situatia se poate schimba.

Van Gaal este selectionerul Olandei si este convins ca va pleca de la nationala indiferent de parcursul echipei la CM 2014, unde este calificata.

"Dupa Cupa Mondiala vreau sa antrenez un club mare si sa castig din nou trofee. Am mare nevoie de un trofeu, mi-e rau sa-i vad pe jucatorii de la nationala doar de opt ori pe an, nu-mi place asa. Uitati-va la CV-ul meu: am castigat cate un trofeu in fiecare an in care am condus echipe de club", spune Van Gaal, citat de Dialy Express.

Presa din Anglia mai noteaza ca, indiferent de realizarea obiectivului, Tim Sherwood nu poate sa mai fie manager, de vreme ce sefii de la Londra vor un nume mare pe banca. Tottenham este acum pe locul cinci in clasament, la trei puncte de ultimul loc de Champions League - obiectivul din acest sezon.

CV Van Gaal:

- are 62 de ani

- are 7 titluri interne: 3 cu Ajax, 2 cu Barcelona, 1 cu AZ Alkmaar si 1 cu Bayern

- are 3 cupe interne: 1 cu Ajax, 1 cu Barcelona si 1 cu Bayern

- are 1 Supercupa a Germaniei

- are 1 Champions League (1995, Ajax), 1 Cupa UEFA (1992, Ajax), 2 Supercupe ale Europei ('95 Ajax si '97 Barca)

- a calificat nationala Olandei la CM 2014 dupa un parcurs fara infrangere, cu 5 goluri primite si 34 marcate

- Olanda a trecut de Romania cu 8-1 la general (4-0 si 4-1), iar de Ungaria cu 12-2 (4-1 si 8-1).

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies