Cea mai dureroasa medalie a Romaniei la Rio! Mesajul superb al lui Tecau pentru sportivii romanii care au facut galerie in finala cu Nadal si Lopez alaturi de Mergea

Cea mai dureroasa medalie a Romaniei la Rio! Mesajul superb al lui Tecau pentru sportivii romanii care au facut galerie in finala cu Nadal si Lopez alaturi de Mergea

Romania a obtinut medalia de argint la tenis, in finala cu Nadal si Lopez.

Tecau a declarat la finalul partidei: "Este o infrangere dureroasa, am fost foarte aproape de castigarea unei medalii de aur, dar sa nu ne demoralizam. Este o victorie pentru noi sa obtinem acest argint. Am luptat foarte mult, am muncit ani de zile ca sa ajungem aici, sa putem sa luptam pentru aceasta sansa. A fost un vis realizat pentru noi, o mare victorie personala, pentru echipele noastre si, chiar daca am pierdut, am facut un meci bun. A fost unul dintre cele mai disputate meciuri, unde pe final am terminat mai devreme decat ne doream"

"Nu imi place sa vorbesc despre noroc, cateodata e de partea ta, cateodata de partea lor. Nu cred ca s-a jucat meciul la noroc. Este o echipa care da foarte multe mingi inapoi, trebuie sa joci agresiv".

"La inceput am gresit un pic mai mult, dar am continuat sa fim agresivi si doar ne-am reglat putin loviturile, am marit tintele la lovituri, pentru ca la inceput greseam foarte mult in banda. Ne-am intors in meci, am facut break, a trebuit sa ramanem agresivi si sa cautam solutii, sa fim noi cei care cauta sa puncteze, pentru ca altfel, daca ei joaca prea multe mingi obtin controlul punctului si au multe variante, pentru ca amandoi sunt jucatori incredibili din spatele terenului", a mai comentat Tecau.

Tecau a multumit sportivilor romani care i-au sustinut din tribune: "I-am auzit, i-am simtit, a fost incredibil, au fost alaturi de noi, ne-au impins sa tragem, sa incercam sa revenim in meci, am facut-o, au fost alaturi de noi si in setul trei. Nu putem decat sa le multumim. Multi romani prezenti in tribune, i-am auzit, am simtit ca suntem undeva egali cu spaniolii si pana la urma a fost o experienta frumoasa. Ne-am fi dorit sa fim pe prima treapta a podiumului, dar este totusi o mare realizare pentru noi sa obtinem aceasta medalie"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies