JO 2008

Usain Bolt:"M-am ambitionat dupa acel loc 2 de anul trecut la Osaka"

Usain Bolt a declarat ca locul 2 obtinut anul trecut la Mondialele de la Osaka in urma lui Tyson Gay l-a motivat sa aiba aceasta forma la Olimpiada.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 August 2008, 21:20
Data actualizarii: Luni 25 August 2008, 21:28

Senzatia de la atletism de anul acesta de la Olimpiada de la Beijing, Usain Bolt a reusit o performanta extraordinara de a stabili trei noi recorduri mondiale la probele de 100m 200m si 4x100m dominandui pe ceilalti atleti cu sprintul sau.

Atletul jamaican in varsta de 22 de ani a declarat ca succesul sau de la Beijing se bazeaza pe dezamagirea pe care a avut-o anul trecut cand a terminat in urma americanului Tyson Gay la Campionatele Mondiale de la Osaka.

"Este o senzatie extraordinara. Inca nu-mi vine sa cred ca sunt in varf dar este extraordinar. Mi-am spus ca trebuie sa fac mult mai bine, o medalie de argint nu era suficient. Am luat argintul desi doream aurul la Mondialele de la Osaka de anul trecut. Nu am vrut sa cad am vrut numai sa urc in performante iar cand m-am intors acasa m-am pus din nou pe treaba. Am muncit mult am dat tot ce am putut mai mult din mine si in final am dat ce am avut mai bun. Rezultatele au fost extraordinare. Am auzit ca la mine in oras, oamenii s-au oprit din munca lor numai ca sa ma vada pe mine la Olimpiada in momentele in care alergam. De-abia astept sa ajung acasa. Devine putin stresant. Ofer atat de multe autografe si fac poze cu diversi oameni chiar si atunci cand ma duc sa mananc." a declarat Usain Bolt pentru cotidianul britanic The Sun.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies