JO 2008

Frankie Frederick: "Nu-i poti spune lui Bolt cum se se comporte"

Marele Frankie Fredericks vorbeste despre fulegerul Usain Bolt. Presedintele comisiei sportivilor din cadrul CIO a declarat ca nu-i poti impune lui Bolt cum sa se manifeste dupa castigarea curselor.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 August 2008, 14:17
Data actualizarii: Vineri 22 August 2008, 14:18

"Castigarea medaliei de aur este momentul pentru care sportivii se antreneaza atat de mult. Nu este ca si cum totul ar fi regizat sau pregatit. Usain este un tip relaxat. Este modul sau de a spune: am făcut ceva ce nu a mai reusit nimeni. Nu ii poti spune unui tip care alearga suta in 9.69 cum sa se comporte", a precizat Fredericks, dupa ce Presedintele CIO, Jacques Rogge a declarat ca Usain Bolt ar trebui sa fie mai respectuos.

"Bolt este la fel ca Jesse Owens in anii '30. Are o marja importanta in fata rivalilor sai si daca si-o va mentine, va realiza cu adevarat ceva. Totusi, el trebuie sa se maturizeze. Este un tanar de 22 de ani care ar trebui sa arate mai mult respect fata de adversarii sai. Acest lucru ar fi si in spiritul olimpic. Bolt ar trebui sa le stranga mana adversarilor la finalul cursei", a spus presedintele CIO.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies