Ce decizie a luat Antonio Conte în cazul lui Hugo Lloris, la câteva zile după finala Cupei Mondiale

Antonio Conte Franta Hugo Lloris Tottenham Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:43
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:37

Hugo Lloris, căpitanul lui Tottenham și al naționalei Franței, a pierdut duminică finala Cupei Mondiale contra Argentinei, la loviturile de departajare.

Portarul francez Hugo Lloris, care a pierdut finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei, nu va fi folosit de Tottenham Hotspur în meciul de luni cu Brentford, din etapa a 17-a a campionatului de fotbal al Angliei, informează L'Equipe.

Hugo Lloris, lăsat de Antonio Conte să se odihnească după Cupa Mondială

"După Cupa Mondială este important ca jucătorii aceştia să fie lăsaţi puţin să se odihnească", a declarat antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte.

Tehnicianul italian a lăudat evoluţia goalkeeperului său la competiţia recent încheiată. 

"Pe de o parte, pot să înţeleg dezamăgirea sa, însă pe de altă parte, pentru a doua oară consecutiv, Franţa a atins finala. Este o mare, mare reuşită, fiindcă acest turneu este cu adevărat dificil, iar Hugo a câştigat deja trofeul. E sigur că pentru el era o şansă mare să câştige de două ori Cupa Mondială şi să reuşească ceva extraordinar în cariera sa. Dar, în acelaşi timp, Hugo a arătat la această Cupă Mondială că este un portar formidabil. Este căpitanul Franţei şi cred că este o mare realizare să atingă finala", a spus Conte.

Conte a ţinut de altfel să relativizeze dezamăgirea pe care a simţit-o jucătorul meu după finală: "Când joci finala, vrei să câştigi, dar toţi cei care au jucat la nivel înalt au câştigat şi au pierdut finale. Dacă v-aş spune câte finale am pierdut, am rămâne aici un ceas! Poţi să câştigi, poţi să pierzi, dar, repet, pentru Franţa a fost o mare realizare să atingă finala."

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!