Italia

VIDEO Vlahovic o salvează pe Juventus în ultima secundă și o ține în cursa pentru Liga Campionilor. Gazdele au avut doi eliminați

Juventus Torino a obținut un egal în ultimele secunde de joc cu Bologna, încheiat cu scorul de 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 22:08
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 22:27

Oaspeții au deschis scorul în minutul 52, prin Arnautovic, iar în ultimele zece minute au evoluat cu doi oameni în minus, după eliminarea lui Soumaoro și Medel. 

Scorul final a fost stabilit de Dusan Vlahovic, cel care a reușit să restabilească egalitatea la ultima fază de joc. 

În urma acestui rezultat, Juventus a rămas pe locul patru în Serie A, cu 63 de puncte, la distanță de trei puncte de poziția a treia, ocupată de Napoli, care are un meci mai puțin disputat.

FC Barcelona l-a ratat pe starul sârb pentru o sumă modică
 

Fostul președinte al catalanilor, Josep Maria Bartomeu, l-a refuzat pe unul dintre cei mai doriți fotbaliști ai momentului, Dusan Vlahovic, informează El Nacional. Fotbalistul sârb avea 19 ani atunci, iar adaptarea sa la Fiorentina nu mergea deloc așa cum se aștepta, iar clubul era dispus să îl vândă. 

Sursa citată informează că agentul jucătorului, Darko Ristic, văzând problemele pe care fotbalistul le avea în Italia, s-a întâlnit cu Eric Abidal atunci, pentru a-i propune transferul sârbului. 

Fiorentina cerea atunci 18 milioane de euro în schimbul său, iar departamentului sportiv de pe Camp Nou mutarea i s-a părut a fi fiabilă, mai ales în contextul în care era decisă plecarea lui Luis Suarez. Totul a picat în momentul în care i-a fost propus lui Bartomeu, care nu a fost dispus să ofere 18 milioane de euro pentru 'un atacant necunoscut'. 

Modifică setările cookies