dusan vlahovic Carolina Stramare Miss Italia 2019 Italia

GALERIE FOTO "Megan Fox a Italiei", noua cucerire a starului de la Juventus, Dusan Vlahovic. Carolina Stramare a fost Miss Italia 2019

Dusan Vlahovic are la Juventus un salariu de 7 milioane de euro pe an.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 17:45
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 18:13

Dusan Vlahovic (22 de ani), transferat de Juventus de la Fiorentina, are o iubită celebră în Italia. 

Cotat drept unul dintre cei mai valoroși atacanți ai Europei, sârbul care va juca azi în Champions League atrage atenția în presa din Italia și din Marea Britanie și datorită ultimei cuceriri.

Carolina Stramare i-a dedicat mamei titlul de Miss Italia

Jurnaliștii de la tabloidul britanic Daily Star au supranumit-o pe Carolina Stramare "Megan Fox a Italiei". Are 22 de ani, a fost Miss Italia 2019 și e urmărită pe Instagram de 400.000 de persoane. 

Carolina Stramare are o poveste de viață tulburătoare. Potrivit presei din Peninsulă, frumoasa brunetă i-a promis mamei sale că va câștiga titlul de Miss Italia. Și-a realizat visul, însă mama Carolinei a murit înaintea concursului, răpusă de cancer. 

7 milioane de euro e salariul anual al lui Dusan Vlahovic la Juventus, anunță presa italiană. Dusan Vlahovic, crescut de Partizan Belgrad, a fost transferat de Fiorentina în 2018, pentru două milioane de euro. Atacantul a marcat 49 de goluri în 108 apariții.

  • 7 goluri în 14 meciuri a strâns Vlahovic la naționala Serbiei, alături de care va evolua la CM 2022
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!