Valentin Mihăilă a decis! Unde va juca în sezonul următor

valentin mihaila Parma Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 18:06
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 18:06

Valentin Mihăilă (24 de ani) a ales unde va juca din sezonul următor.

Dacă Dennis Man are șanse bune pentru un transfer la Borussia Dortmund, una dintre echipele de top din Bundesliga, Valentin Mihăilă și-ar dori să rămână în continuare la Parma, echipă cu care are șanse bune să evolueze în sezonul următor de Serie A.

Valentin Mihăilă vrea să rămână la Parma

Transferat de la Universitatea Craiova pentru 9,1 milioane de euro în 2020, Mihăilă are un contract valabil până în 2025 cu fosta câștigătoare a Cupei UEFA și în acest moment se află în negocieri pentru o nouă înțelegere, scrie publicația Parma Today.

"Prea tânăr prima oară, nepregătit a doua oară. Astăzi își recapătă încrederea și continuitatea, simțindu-se încrezător să-și spună cuvântul chiar și pe o altă scenă decât Serie B", au scris italienii.

Transferat de Parma în 2020, Mihăilă a evoluat pentru o scurtă perioadă de timp și pentru cei de la Atalanta, una dintre echipele cu pretenții din Serie A, dar nu a reușit să se impună la Bergamo și s-a întors la actuala sa echipă.

Valentin Mihăilă, evaluat la două milioane de euro de site-urile de specialitate, a evoluat în 30 de partide pentru cei de la Parma în acest sezon, reușind să înscrie de patru ori și să ofere trei pase decisive.

Parma, foarte aproape de promovarea în Serie A

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului din Serie B, Parma este pe primul loc, cu 69 de puncte, la cinci distanță de locul doi și la opt de locul trei (primul care asigură prezența la barajul pentru promovare).

În următoarea etapă, Parma va evolua în deplasare împotriva unei alte echipe cu pretenții la promovarea în Serie A, Palermo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!