Nu se regăsesc după pauza competițională! Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după remiza cu Sudtirol

Dennis Man Parma Serie B valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 17:48
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 17:59

Sudtirol și Parma au fost adversare în etapa a 32-a din Serie B, meciul încheindu-se cu o remiză albă. 

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari, cel din urmă fiind schimbat în minutul 78, însă nici unul dintre ei nu a reușit să fie decisiv pentru echipa sa. 

În urma acestui rezultat, Parma rămâne lider în Serie B, cu 66 de puncte, fiind urmată de Cremonese (59 puncte) și de Como (58 puncte).

Ce au scris italienii despre Valentin Mihăilă și Dennis Man

"A încercat să creeze faze, dar a fost inconstant. Cei de la Sudtirol l-au dublat mereu. A avut o ocazie bună spre finalul meciului, dar Poluzzi s-a opus foarte bine", au scris cei de la Tuttomercato, care i-a acordat nota 5.5.

"Românul s-a văzut puțin astăzi, chiar dacă în minutul 90 a avut oportunitatea să marcheze", au scris și cei de la ParmaLive, care i-au oferit aceeași notă.

"A fost jucătorul care a încercat, chiar dacă în anumite momente era dispărut din meci. A fost aproape să marcheze în debutul partidei", l-au caracterizat italienii pe Valentin Mihăilă, oferindu-i 6.

"Cel mai bun din atac, deși au existat și momente negre. În repriza a doua a fost mai rău, chiar dacă în debutul partidei a lovit bara", au scris cei de la ParmaLive, care l-au notat tot cu 6.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!