Un internațional U21, aproape de un transfer la o echipă de tradiție din Italia

andres dumitrescu Palermo sepsi Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 19:31
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 19:32

Unul dintre jucătorii convocați de Emil Săndoi la naționala U21 a fost în vizorul unei echipe din Italia.

Palermo, gruparea din Serie B pentru care evoluează și Ionuț Nedelcearu, l-a vrut pe Andres Dumitrescu (22 de ani) de la Sepsi OSK.

Problema a fost că sicilienii au vrut să-l transfere pe internaționalul român sub formă de împrumut cu o clauză de cumpărare, condiție cu care Laszlo Dioszegi nu a fost de acord.

Sepsi ar fi vrut să-l cedeze definitiv pe Dumitrescu, după cum anunță Virgil Colfescu, agentul fotbalistului de la Sepsi.

Palermo a vrut să transfere un jucător român!

”E un jucator pe care l-am crescut eu, Andres Dumitrescu. A fost în probe prin Portugalia, prin Italia, la Fiorentina. A jucat la Padova și Lugano, a venit la Sepsi. Acum e la U21, poate ajunge la naționala mare.

A avut ofertă de la Palermo, dar l-a vrut împrumut cu drept de răscumpărare. Sepsi a zis că ori îl ia definitiv, ori îl lasă, pentru are nevoie de el să joace”, a spus Virgil Colfescu, pentru IamSport.

Andres Dumitrescu a evoluat în 37 de partide pentru Sepsi OSK, reușind să marcheze un singur gol. Site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de 650.000 de euro.

Palermo a încheiat sezonul precedent pe locul nouă și nu a prins nici măcar barajul pentru promovarea în Serie A.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!