Lautaro Martinez Inter Milano Italia

Transferul ”răsunător” pregătit în perioada de mercato din vară

Lautaro Martinez (24 de ani) ar putea fi protagonistul celui mai spectaculos transfer al verii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 14:18
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2022, 14:23

Barcelona l-a dorit cu insistență pe atacatnul argentinian. Fosta conducere a catalanilor a trimis mai multe oferte către cei de la Inter Milano pentru Lautaro, dar s-a lovit de fiecare dată de refuzul italienilor, astfel că acesta a rămas pe ”Meazza”, unde a și câștigat campionatul.

Lautaro ar putea face pasul către o altă echipă la finalul acestui sezon. Dar nu în La Liga, la Barcelona, ci în Premier League! Manchester City și Liverpool, echipele care se bat pentru titlu în Anglia, sunt interesate de serviciile atacantului sud-american, notează The Sun.

În cazul celor de la Manchester City, în capul listei de transferuri este norvegianul Erling Haaland, dorit de mai multe cluburi importante din Europa. Dacă nu va reuși să-l transfere, City s-ar putea reorienta către Lautaro.

Și Inter ia în calcul posibilitatea ca sud-americanul să plece de la Milano în această vară și îi caută deja înlocuitor, mai notează sursa citată.

Lautaro Martinez evoluează la Inter din 2018, unde a ajuns de la Racing Club, din Argentina, pentru 25 de milioane de euro.

12 goluri în 35 de partide a marcat atacantul în acest sezon pentru Inter Milano, iar site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de 80 de milioane de euro.

Modifică setările cookies