Italia

Suma COLOSALA pe care o castiga Cristiano Ronaldo dintr-o postare pe Twitter! Isi poate cumpara un Mercedes Brabus 900

Portughezul a devenit regele retelelor de socializare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Februarie 2020, 17:12
Data actualizarii: Vineri 21 Februarie 2020, 17:17

Unii oameni viseaza sa castige la loterie suma pe care Cristiano Ronaldo o castiga dintr-o singura postare pe contula sau de Twitter. Fotbalistul are un salariu anual de 30 de milioane de euro la Juventus, castiga cel mai mult dintr-o postare pe Instagram, iar acum a fost incoronat si regele Twitter-ului.

Atacantul portughez castiga 800.000 de euro doar pentru o singura postare pe celebra retea de socializare, conform unei liste publicate pe platforma Opendorse, care analizeaza marketingul relationat cu activitatea atletilor.

Suma castigata il situeaza pe Ronaldo ca fiind cel mai bine platit fotbalist. Podiumul este completat de fostul jucator al Barcelonei, Andres Iniesta si atacantul PSG-ului, Neymar. Locul 4 este ocupat de Lebron James.

Cu un singur tweet si-ar putea cumpara un Mercedes Brabus 900, insa nu este nevoie pentru ca Georgina Rodriguez i-a luat-o inainte :). Frumoasa bruneta i-a daruit masina respectiva in urma cu cateva saptamani, drept cadou pentru ziua lui de nastere.

Prima sportiva feminina este Serena Williams, care castiga 107.400 de euro pe un tweet, cu mult mai putin decat Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies