Kaka AC Milan Brazilia Real Madrid Stephan El Shaarawy Italia

SIMBOL la apa! "E idolul meu, sper sa continue la noi! Vreau sa mai jucam impreuna!" Anuntul care ii va supara pe fani:

AC Milan e in pericol sa-l piarda pe Ricardo Kaka, jucator caruia nu i s-a propus inca prelungirea contractului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 15:54
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 15:55

Brazilianul a jucat timp de sase ani la Milano, iar in 2009 a plecat la Real Madrid. Nu a impresionat in Spania, asa ca a revenit la AC Milan anul trecut.

CONTRACTUL

El mai are contract in Italia pana in vara lui 2015. In prezent, Kaka are 32 de ani, iar milanezii nu sunt convinsi ca-l vor in continuare la club, mai ales ca el va avea 33 de ani in momentul unei eventuale prelungiri de contract.

Nici Kaka nu stie daca va mai ramane, mai ales ca s-a scris mult in presa in ultimele luni despre dorinta altor echipe de a-l transfera pe jucator.

Milan este la un pas de a pierde chiar si Europa League in acest sezon, motiv pentru care in vara clubul s-ar putea desparti de mai multi jucatori, intre care si Kaka, mai ales din cauza salariilor pe care le incaseaza acestia in Italia.

"Imi doresc ca Ricardo sa continue cat mai mult cu noi. El a fost mereu idolul meu si imi doresc mult sa joc cu el", a spus El Shaarawy, colegul sau mai tanar (21 de ani).

Kaka are doar trei cluburi in cariera: Sao Paolo, AC Milan si Real Madrid. El detine 12 trofee in palmares, intre care Champions League (Milan, 2007) si CM 2002 (Brazilia).

Modifică setările cookies