AC Milan Hachim Mastour Italia

Moment senzational in vestiarul Milanului! Toti jucatorii au inceput sa aplaude! Clipa care nu a mai avut loc NICIODATA in 114 ani

Fara vreun obiectiv in final de sezon, AC Milan poate oferi un moment care e unic in istoria clubului in partida din weekend

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 11:55
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 11:53

 

Poate fi cel mai tanar jucator din istoria lui Milan intr-un meci oficial

Gazzetta dello Sport prezinta astazi o poveste superba de la AC Milan. Fosta campioana a Europei a avut un sezon slab insa atmosfera ramane una buna - ca dovada ca, inainte de ultimul meci de campionat, la prima echipa a fost adus si pustiul italian cu origini marocane, Hachim Mastour.

Gazzeta scrie ca Mastour a intrat in vestiarul Milanului alaturi de Clarence Seedorf si Adriano Galliani, moment in care jucatorului lui Milan au inceput sa aplaude! Pustiul de 15 ani si 11 luni a devenit foarte cunoscut pentru evolutiile sale la echipele de juniori ale clubului, putand avea sansa sa debuteze in partida cu Sassuolo din weekend.

Daca Seedorf va alege sa-l trimita pe teren, el va deveni cel mai tanar jucator din istoria clubului. "E imposibil sa-i iei mingea" spune despre el antrenorul echipei de juniori despre Mastour.

 

Unul dintre cei mai talentati pusti din lume

Hachim Mastour a atras atentia prima data pe cand avea doar 12 ani, fiind in atentia unor echipe mari din lume precum Arsenal, Barcelona, Real Madrid sau Manchester United. A ales-o insa pe AC Milan unde a impresionat imediat, clipurile cu fazele reusite de tanarul atacant avand mii de vizualizari pe YouTube.

Mastour a debutat deja pentru nationala Under 15 a Italiei. Milan a mai dorit sa-l legitimeze la prima echipa in 2012, cand avea doar 14 ani insa FIFA a interzis acest lucru.

Ultimul clip de senzatie cu Mastour a aparut in urma cu cateva luni cand acesta a demonstrat ce poate alaturi de Neymar
 

Modifică setările cookies