Italia

S-a terminat! Paulo Dybala pleacă gratis de la Juventus în vară. Unde poate ajunge

Paulo Dybala (28 de ani) va pleca de la Juventus la finalul acestui sezon, când contractul său cu formația torineză expiră.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 16:15
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 16:16

După o ședință de două ore la sediul clubului Juventus, cele două părți nu au ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului, astfel că Paulo Dybala va rămâne liber de contract la 1 iulie, anunță Gazzetta dello Sport.

Paulo Dybala pleacă gratis de la Juventus

Juventus și Dybala ajunseseră la un acord de principiu pentru prelungirea contractului în luna octombrie a anului trecut, când argentinianului i s-a propus un salariu fix de 8 milioane de euro, la care se pot adăuga bonusuri în valoare de alte două milioane.

Totuși, clubul torinez a decis ulterior să schimbe oferta și să ofere un salariu mai mic din cauza numeroaselor accidentări suferite de atacant, astfel că nu s-a mai putut ajunge la un acord final.

Sursa citată scrie că numeroase echipe de top urmăresc situația lui Paulo Dybala și sunt gata să îi facă o ofertă argentinianului. Printre acestea se numără rivala Inter, Tottenham, Barcelona și Atletico Madrid.

Paulo Dybala joacă din 2015 la Juventus, după ce a fost transferat de la Palermo, pentru 41 de milioane de euro. "La Joya" a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai "Bătrânei Doamne", reușind să marcheze 113 goluri în 283 de apariții.

  • 40 de milioane de euro este cota de piață a lui Paulo Dybala, conform Transfermarkt
  • 29 de meciuri, 13 goluri și șase pase decisive a reușit Dybala la Juventus în acest sezon
Modifică setările cookies