Reactia lui Max Allegri dupa transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus: "E un salt calitativ important"

Reactia lui Max Allegri dupa transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus: "E un salt calitativ important"

Miercuri 11 Iulie 2018, 13:58

Cristiano Ronaldo va fi prezentat luni la Juventus. 

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, considera ca transferul portughezului Cristiano Ronaldo de la Real Madrid "reprezinta un salt calitativ" pentru clubul torinez si pentru fotbalul italian.

"Cristiano reprezinta un salt calitativ pentru toti, pentru echipa si pentru cei din jurul ei",
a declarat Allegri, cu ocazia unui eveniment organizat la Parlamentul European de la Bruxelles, destinat promovarii importantei practicarii activitatii sportive pentru prevenirea cancerului.

Antrenorul gruparii "bianconera" a subliniat, totodata, ca nu a discutat personal cu Ronaldo, insa stie ca portughezul este "foarte fericit" si este "un mare profesionist".

"Este o valoare importanta pentru o echipa care a facut deja lucruri mari. Avem in fata un an important, ca toti ceilalti, in care trebuie sa ne atingem obiectivele", a precizat el.

Allegri a tinut sa-l felicite pe presedintele clubului Juventus, Andrea Agnelli, pentru ca a reusit sa finalizeze o tranzactie de o asemenea anvergura, Ronaldo fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului italian.

"Batrana Doamna" a acceptat sa plateasca 112 milioane euro pentru a-si asigura serviciile starului portughez, caruia i-a oferit un contract pe patru ani, cu un salariu de 31 milioane euro pe sezon.VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT