Cristiano Ronaldo mercato Napoli Italia

Oficialul lui Napoli a rupt tăcerea cu privire la transferul lui Cristiano Ronaldo. Motivul pentru care nu s-a realizat mutarea

Cristiano Ronaldo ar fi putut pleca de la Manchester United în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2022, 16:50
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2022, 16:45

Diavolii roșii nu vor experimenta fotbalul din Liga Campionilor în această stagiune, iar Cristiano Ronaldo s-a arătat vizibil nemulțumit față de acest aspect și și-a expus în nenumărate rânduri dorința de a se despărți de gruparea din Premier League.

Astfel, au apărut mai multe zvonuri care atestau că starul portughez fie se afla în convorbiri cu Atletico Madrid și Bayern Munchen, fie cu Chelsea sau chiar o formație din Turcia.

Pe listă a apărut un timp și Napoli, echipa din Serie A care a cheltuit în această perioadă de mercato nu mai puțin de 68 milioane de euro, dar care ar mai fi avut nevoie de un atacant, pe lângă cei doi deja existenți: Giovanni Simeone și Victor Osimhen.

Ce a spus directorul sportiv al lui Napoli

În acest sens, Cristiano Giuntoli, directorul sportiv al napoletanilor, a vorbit după ce s-a încheiat perioada de transferuri despre revenirea lui Ronaldo în Serie A, spulberând "visul fanilor".

„Îmi pare rău că le ruinez visul fanilor, dar nu a fost niciodată vorba de o negociere adevărată. Nimeni nu se îndoiește de calitatea lui Ronaldo, dar avem o relație apropiată cu fotbaliștii noștri și considerăm că avem o echipă competitivă.”, au fost cuvintele lui Cristiano Giuntoli, potrivit football-italia.net.

Napoli, în această perioadă de transferuri

Napoli i-a adus în această perioadă de achiziții pe Leo Ostigard (5 milioane de euro), Khvicha Kvaratskhelia (10 milioane de euro), Mathias Olivera (11 milioane de euro), Andre Zambo Anguissa (15 milioane de euro) și pe Min-jae Kim (18 milioane de euro), potrivit Transfermarkt.

ARTICOL RECOMANDAT

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies